E.F.T.


 
Emotional Freedom Technique
Emotional Freedom Technique is een interventie techniek om je te bevrijden van emoties. Het is een klop techniek uitgevonden door Gary Graig.  Je klopt op bepaalde meridiaan punten en spreekt daarbij de betreffende emotie uit. Je geeft de emotie een cijfer 10 is het hoogste en we gaan naar 0.Dan heb je echt het gevoel dat er een hele last van je schouders is gevallen. Het is heel goed te gebruiken bij mensen die niet goed in hun kracht staan, faalangst hebben. Of voor mensen die last hebben van een fobie, (straatvrees bijv. ) of traumaverwerking, scheiding,rouwverwerking,examen vrees enz. Allerlei soorten angsten, burnout, maar ook fysieke klachten zoals hoofdpijn of schouderklachten als daar een emotie aan gekoppeld zit.

Familie problemen die doorgegeven worden van generatie op generatie.

ik heb een jaar opleiding gedaan en ben met succes geslaagd. We hebben meerdere technieken geleerd. Het is niet eng, het is leuk om te doen.

E.F.T. zorgt ervoor dat de emotie oplost of neutraliseert. Als je ergens mee zit, blijf er niet mee rondlopen maar maak een afspraak.