Shirley Heeman

shirleyHallo, ik ben sinds september 2005 eigenaresse van De Helende Kracht.

Ik ben Massage therapeut, Reikimeester en Trance healer, ik geef Medium Consulten Tarot legging en sinds kort ook stenen ( mineralen) consulten.
Het is liefdevol, afwisselend en spannend om te doen, ik werk samen met Meester Gidéon, een meester uit de spirituele wereld uit de zesde sfeer, dus een hele oude ziel. Hij is gespecialiseerd in Energetische Chirugie, kristallen en liefde. Hij laat me de juiste energie voelen die de client op dat moment nodig heeft en geeft dat ook over naar de client.

Ik ben in verschillende diciplines gediplomeerd en ben inmiddels lid geworden van de beroepsvereniging S.N.U. ( Spirituele Nationale Unie ), verder ben ik lid geworden van de R.I.N.G., en was al lid van de Stibag.

We hebben onze winkel uitgebreid met Stenen en Mineralen, daardoor is de energie nog beter geworden. Kom gerust langs, laat u adviseren en informeren over wat u maar weten wilt. Wij staan graag voor u klaar.

We hopen u snel te zien in onze mooie, boeken-, New Age, kadowinkel, al was het maar om even te genieten van de liefdevolle en warme sfeer.

EFT Emotional Freedom Techniek
EFT consulten dit staat voor Emotional Freedom Techniek
Ik heb een jaaropleiding EFT op HBO niveau achter de rug. Ik ben een gediplomeerd EFT therapeut, EFT is een interventie techniek  (een behandeltechniek) die je in een korte tijd afhelpt van faalangst, angsten, fobie, traumaverwerking, eigenwaarde, allergieën, verslavingen maar ook fysieke klachten zoals een frozen schoulder of hoofdpijn. Klachten waar een emotie achter zit. Het werkt op je onderbewustzijn en cel herinnering.
EFT is een nieuwe manier om van je klachten af te komen,een manier om emoties op te lossen. Door op het lichaam te kloppen terwijl de aandacht is afgestemd op de klacht waarop men invloed wenst uit te oefenen.

Ik gebruik verschillende technieken, het is leuk om te doen en verbazingwekkend dat mensen er in zo’n korte tijd weer de oude zijn. Je hebt maar een paar consulten nodig, het ligt er natuurlijk aan welke klacht u heeft, en hoe ernstig. Ik heb iemand geholpen met plein vrees die na één consult de straat opging en zelf de bus naar de stad gepakt heeft alleen. Het is een therapie die heel snel werkt en wat weg is komt ook niet meer terug. Deze therapie is wetenschappelijk bewezen je hoeft er niet in te geloven, het werkt gewoon.

Effecten en resultaten
Je haalt de emotionele lading of spanning van beladen of gespannen emoties of herinneringen af. Zodat je de lading, pijn, angst en dergelijke niet meer voelt. Het doet je niets meer na een behandeling ,je kan het loslaten en vergeten. EFT zorgt voor lichamelijke  en emotionele ontspanning en geruststelling. EFT werkt opmerkelijk zacht, goed, snel, en het effect is over het algemeen blijvend.
Het consult duurt 90 minuten. Op afspraak.


Shirley Heeman.

Mijn studie en opleidingen.
 • Reiki I, II en III.
 • Holistische en stoelmassage.
 • Parapsychologie.
 • Chakra opleiding.
 • Mediumschap I, II en III, bij o.a. Maria de Wilde, Roger Colman en Jacco Elken.
 • Trance mediumschap.
 • Trance healing.
 • Psychometreren.
 • Quantum Touch.
 • Kristaltherapie.
 • Counseling en stressbeheersing.
 • Tarotleggingen.
 • Medische Basis Kennis op HBO niveau.
 • Voor dit alles ben ik geslaagd en gediplomeerd.
 • Verder heb ik al vele jaren praktijkervaring, dus mag ik spreken van veel kennis en ervaring.

Ik ben nu dan ook zover dat ik die kennis mag overdragen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 17:00
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aankomende Cursus

Cursus MEDIAMIEKE & INTUITIVE TRAINING en ONTWIKKELING 1

Over Ons

Het is liefdevol, afwisselend en spannend om te doen

Volg ons op:

 

Adresgegevens

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  035 623 99 69
  Havenstraat 49
     1211 KH Hilversum